Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri beyaz yılan görmek

Rüyada iri beyaz yılan görmek

Rüyada iri beyaz yılan görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada iri beyaz yılan gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Rüyada iri beyaz yılan görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz iri yılan görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet eder.

Rüyada iri uzun yılan görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada iri büyük yılan görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına inanılır.

Rüyada iri siyah yılan görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri yılan görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri sarı yılan görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments