Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz iri köpek görmek

Rüyada beyaz iri köpek görmek

Rüyada beyaz iri köpek görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, büyük bir karar verileceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz iri köpek gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, zorlanacağınız bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada beyaz iri köpek görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri beyaz köpek görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, büyük bir işe kavuşacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına delalet eder.

Rüyada siyah iri köpek görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine işaret eder.

Rüyada iri siyah köpek görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine inanılır.

Rüyada iri bir köpek görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada iri köpek görmek çok dikkat çekeceğine, kazançlı bir işe girileceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz iri dut görmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada iri beyaz tavuk görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments