Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri beyaz üzüm görmek

Rüyada iri beyaz üzüm görmek

Rüyada iri beyaz üzüm görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada iri beyaz üzüm gördüyseniz:

  • Görünenin arkasında gerçeklere bakmalısınız.

Rüyada iri beyaz üzüm görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine alamet eder.

Rüyada iri üzüm görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, bir sınavdan geçileceğine, şansın kapanacağına yorulur.

Rüyada iri üzüm toplamak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kimseden korkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri siyah üzüm yemek işbirliği içinde olacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada iri üzüm yemek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, dertlerinin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada iri yeşil üzüm görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada iri taneli üzüm yemek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına delalettir.

Rüyada iri siyah üzüm görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments