Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette içki içmek

Rüyada tuvalette içki içmek

Rüyada tuvalette içki içmek başarının ve mutluluğun geleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, her nimetin lezzetine varacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada tuvalette içki içmek gördüyseniz:

  • Duygularınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada tuvalette içki içmek güzel bir haneye sahip olunacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada bir kadeh içki içmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki sigara içmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşla içki içmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamileyken içki içmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Rüyada tatlı içki içmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarla içki içmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, işlerinin yaver gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments