Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içmek istemek

Rüyada içki içmek istemek

Rüyada içki içmek istemek sonradan da çok üzüleceğine, dedikodu edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, birçok ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada içki içmek istemek gördüyseniz:

  • En ufak bir boşlukta kaleye gol yeme ihtimaliniz var.

Rüyada içki içmek istemek rakiplerini geride bırakacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki istemek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada içki içmeyi istemek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken içki içmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yeni fırsatlar sunulacağına rivayet eder.

Rüyada içki şişesinden içki içmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, başarılarının kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamileyken içki içmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments