Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı içki içmek

Rüyada tatlı içki içmek

Rüyada tatlı içki içmek maddi anlamda zarar edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, dolandırılacağına yorulur.

Rüyada tatlı içki içmek gördüyseniz:

  • İlerlemesi zor iş veya kişileri destekleyerek zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada tatlı içki içmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına işarettir.

Rüyada tuvalette içki içmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada babayla içki içmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada karşılıklı içki içmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içmek istemek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki içmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına inanılır.

Rüyada içki sigara içmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulur.

Rüyada bilmeden içki içmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments