Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz horoz görmek

Rüyada beyaz horoz görmek

Rüyada beyaz horoz görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, keder yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada beyaz horoz gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler hiç beklemediğiniz sağlık problemleri yaratabilir.

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz horoz yakalamak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına alamet eder.

Rüyada büyük beyaz horoz görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz horoz görmek tatsızlıkların aşılacağına, işinin ehli olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına alamet eder.

Rüyada horoz tüyü yolmak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, küs kimselerin barışacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalettir.

Rüyada horozun üstüne atladığını görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada horozu görmek ayaklandıracağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments