Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozu görmek

Rüyada horozu görmek

Rüyada horozu görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, içinin rahat edeceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına delalet eder.

Rüyada horozu gördüyseniz:

  • Riskli sayılabilecek işlerden uzak durmalısınız.

Rüyada paçalı horoz görmek her zaman el üstünde tutulacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa tabir olunur.

Rüyada yeşil horoz görmek işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine delalettir.

Rüyada evin içinde horoz görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada horoz kaybetmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet eder.

Rüyada horoz öldürdüğünü görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada horozun kovaladığını görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada başında horoz görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada horoz yemlemek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments