Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz hap içtiğini görmek

Rüyada beyaz hap içtiğini görmek

Rüyada beyaz hap içtiğini görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, zaaflarına kapılacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada beyaz hap içtiğini gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi boşa harcamamanızda fayda var.

Rüyada beyaz hap içtiğini görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının hap içtiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sorumluluk alacağına alamet eder.

Rüyada hap içip zehirlenmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hap içememek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hap içtiğini görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin hap içtiğini görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, işlerinin iyi gideceğine işaret eder.

Rüyada hap içmeye çalışmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz hap yutmak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, darlığa düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments