Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz hap görmek

Rüyada beyaz hap görmek

Rüyada beyaz hap görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, güzellik ve hayır geleceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada beyaz hap gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme ya da anlaşmalarınızda pürüzler, eksikler ya da hatalar söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz hap içmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz hap görmek kariyer edineceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz hap yutmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz hap içtiğini görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının hapse girdiğini görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada doğum kontrol hapı görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada doğum kontrol hapı kullanmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada çok hap içmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments