Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlek çalmak

Rüyada beyaz gömlek çalmak

Rüyada beyaz gömlek çalmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlek çalmak gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Rüyada beyaz gömlek çalmak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada gömlek çaldırmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına işarettir.

Rüyada gömlek çalmak çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz gömlek giyen erkek görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, doğru kararların alınacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek kaybetmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, İslami olarak günahlarının artacağına inanılır.

Rüyada kocasını beyaz gömlekle görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına inanılır.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, konforunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi beyaz gömlekle görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments