Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek çalmak

Rüyada gömlek çalmak

Rüyada gömlek çalmak kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine işarettir.

Rüyada gömlek çalmak gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Rüyada gömlek çalmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek çaldırmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kendi işine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz gömlek çalmak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada gömlek yakası görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, aile içinde saadetinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, güzelliklere rast gelineceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine yorulmaktadır.

Rüyada gömlek kesmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar çiçeği gömlek görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek temizlemek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, geçecek güzel bir ömre, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments