Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi beyaz gömlekle görmek

Rüyada sevgiliyi beyaz gömlekle görmek

Rüyada sevgiliyi beyaz gömlekle görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ismini herkese duyuracağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi beyaz gömlekle gördüyseniz:

  • Ya da karşı taraf da aynı şekilde düşünebileceği için işler daha da fazla karışabilir.

Rüyada sevgiliyi beyaz gömlekle görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek yarasını saracağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye gömlek almak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz gömlek çalmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek adam görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulur.

Rüyada beyaz gömlekli adam görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, hayatının karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını beyaz gömlekle görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments