Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek çaldırmak

Rüyada gömlek çaldırmak

Rüyada gömlek çaldırmak çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, durumun değişmesine, yarasını saracağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek çaldırmak gördüyseniz:

  • Öte yandan, aileyle ilgili hassas meselelerde dikkatli davranmanızda fayda var.

Rüyada beyaz gömlek çalmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek çaldırmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, az maliyetle ticarete atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek çalmak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, her nimetin lezzetine varacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına yorulur.

Rüyada mavi renk gömlek giymek olumsuz haberler alacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek hasretliğin biteceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin gömleğini almak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski gömlek giymek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek birini görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments