Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını beyaz gömlekle görmek

Rüyada kocasını beyaz gömlekle görmek

Rüyada kocasını beyaz gömlekle görmek büyük kazanç elde edeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını beyaz gömlekle gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmakta fayda var.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını beyaz gömlekle görmek ticaret hayatına atılacağına, projenin gerçekleştirileceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine inanılır.

Rüyada kocasının gömlek giydiğini görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada kocasına gömlek almak rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve beyaz gömlek görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına delalettir.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz gömlek adam görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zahmete ve derde düşeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments