Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gökyüzü görmek

Rüyada beyaz gökyüzü görmek

Rüyada beyaz gökyüzü görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bunu şeref sayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gökyüzü gördüyseniz:

  • Kendinize her zaman için bir düşünce payı bırakın.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, kazancının çok düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gökyüzü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, yaşamın kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünü beyaz görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, mali olarak küçüleceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz at görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments