Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, duymadığı sözleri duyacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Hiçkimseye güvenemezsiniz.

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde güvercin görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çift beyaz güvercin görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalettir.

Rüyada uçan beyaz güvercin görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercinle konuşmak yapılan hataların tekrarlanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada beyaz güvercin öldüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz ve yeşil güvercin görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments