Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan duman görmek

Rüyada uzaktan duman görmek

Rüyada uzaktan duman görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, hayatının kolaylaşacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, şifa ve ilaç bulacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan duman gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Rüyada uzaktan duman görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine inanılır.

Rüyada uzaktan düğün görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, aydınlık bir döneme girileceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada camiyi uzaktan görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek çekilen hasretin biteceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada birini uzaktan izlemek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktan gelen akraba görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan birini görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan izlemek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments