Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda duman görmek

Rüyada dağda duman görmek

Rüyada dağda duman görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine yorulur.

Rüyada dağda duman gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varmalısınız.

Rüyada dumanlı dağ görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada dağda duman görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına alamet eder.

Rüyada başı dumanlı dağ görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada duman içinde kalmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada duman sis görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz duman görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına yorulur.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, isteklerini yerine getireceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments