Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dumansız ateş yakmak

Rüyada dumansız ateş yakmak

Rüyada dumansız ateş yakmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına delalettir.

Rüyada dumansız ateş yakmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdık veya partnerleriniz üzerinde dahi etki bırakabilirsiniz.

Rüyada dumansız ateş yakmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada ateşsiz duman görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ateşle duman görmek başarılarını arttıracağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Rüyada duman ve ateş görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateş dumanı görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah duman ve ateş görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya tabir olunur.

Rüyada dumanlı ateş görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dumansız ateş görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hak yoluna döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments