Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobada duman görmek

Rüyada sobada duman görmek

Rüyada sobada duman görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, gelirinin eksileceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada sobada duman gördüyseniz:

  • Yardımcı kişilerin huzuru bulmanıza katkısı olabilir.

Rüyada sobada duman görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, gönül gözünün açılacağına, kısmetinin açık olacağına rivayet eder.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada soba dumanı görmek hak yolunu tutacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada sobadan çıkan duman görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada soba ve duman görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağda duman görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde duman görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments