Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz düğme görmek

Rüyada beyaz düğme görmek

Rüyada beyaz düğme görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz düğme gördüyseniz:

  • Rahat bir tutum içine girerseniz çevreniz tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Rüyada beyaz düğme görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine delalet eder.

Rüyada kahverengi düğme görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, ekmek ve dünya malı alacağına inanılır.

Rüyada inci düğme görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada düğme düğmelemek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet eder.

Rüyada düğmeye basmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil düğme görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğme iliği görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments