Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci düğme görmek

Rüyada inci düğme görmek

Rüyada inci düğme görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada inci düğme gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseler gösterdiğiniz kadarını ortaya koymanızı bekliyorlar.

Rüyada inci düğme görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil düğme görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğme sökmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, ailesini hem gururlandıracağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada düğme diktiğini görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına işarettir.

Rüyada perde düğmesi görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil düğme almak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğmeye basmak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğme koparmak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments