Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğme düğmelemek

Rüyada düğme düğmelemek

Rüyada düğme düğmelemek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğme düğmelemek gördüyseniz:

  • Bazı olayların kontrolden çıkmasına izin vermeniz durumunda bir ilişkiniz size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada düğme düğmelemek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı düğme görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada düğme çözmek kendisini çok yıpratacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğmesi kopmak makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada bebek düğmesi görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada inci düğme görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceket düğmesi dikmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada düğmenin koptuğunu görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments