Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap merdivenden çıkmak

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak hayattan elini eteğini çekeceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, şansının açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahşap merdiven çıkmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden inmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine inanılır.

Rüyada ahşap merdiven görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çok hayırlı insan olunacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ahşap ev görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına tabir olunur.

Rüyada ahşap kutu görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, eline geçen paraları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap ev görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, bol muhabbette olacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments