Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap merdiven görmek

Rüyada ahşap merdiven görmek

Rüyada ahşap merdiven görmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap merdiven gördüyseniz:

  • Kendinize esnek veya yalnız zaman ayırabilmek için gereken her değişikliği yapmanızda fayda var.

Rüyada ahşap merdiven görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işaret eder.

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına inanılır.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet eder.

Rüyada ahşap merdivenden inmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına tabir olunur.

Rüyada ahşap merdiven çıkmak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada boş ahşap ev görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ahşap kapı görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük ahşap ev görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yeni bir semte taşınılacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments