Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişin beyaz olduğunu görmek

Rüyada dişin beyaz olduğunu görmek

Rüyada dişin beyaz olduğunu görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişin beyaz olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni fikirler karlı girişimlere dönüşebilir.

Rüyada dişini beyazlatmak böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada dişinin beyaz olduğunu görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi dişini beyaz görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalettir.

Rüyada dişin beyazlamasını görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişini beyaz görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada dişi beyaz görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine delalet eder.

Rüyada başkasının dişini beyaz görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz dişi kedi görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments