Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz cübbe giymek

Rüyada beyaz cübbe giymek

Rüyada beyaz cübbe giymek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz cübbe giymek gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Rüyada beyaz cübbe giymek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına delalettir.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı cübbe giymek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada imam cübbesi giymek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin cübbe giydiğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, şansının döneceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sarık cübbe giymek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada cübbe sarık giymek bolluk ve bereket geçireceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi cübbe giymek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments