Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cübbe sarık giymek

Rüyada cübbe sarık giymek

Rüyada cübbe sarık giymek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada cübbe sarık giymek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan veya sizden fazlaca talepleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada cübbe ve sarık giymek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada cübbe sarık giymek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarık cübbe giymek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kötü günlerin biteceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarık ve cübbe görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cübbeli sarıklı görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sarıklı cübbeli adamlar görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kısmetlerinin açılacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarık cübbe görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments