Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekmecede çorap görmek

Rüyada çekmecede çorap görmek

Rüyada çekmecede çorap görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekmecede çorap gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Rüyada çekmecede çorap görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, güçlükle elde edilecek başarı inanılır.

Rüyada çekmecede fare görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, ticarette öne geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta çekmece görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çekmeceli dolap görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çekmecede yılan görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işarettir.

Rüyada çekmecede kağıt para görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağınık çekmece görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, hanenizde bolluk olacağına, kazancının azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekmece kilitlemek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments