Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çarşafa sarılı bebek görmek

Rüyada beyaz çarşafa sarılı bebek görmek

Rüyada beyaz çarşafa sarılı bebek görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulur.

Rüyada beyaz çarşafa sarılı bebek gördüyseniz:

  • Yönünüzü bizzat yapacağınız araştırmalara göre belirlemelisiniz.

Rüyada beyaz çarşafa sarılı bebek görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşafa sarılmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz beze sarılı bebek görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı çarşaf görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret eder.

Rüyada sarı renk çarşaf görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada çarşafa sarılmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çarşaf giymek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çarşaf giydiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments