Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşafa sarılmak

Rüyada çarşafa sarılmak

Rüyada çarşafa sarılmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çarşafa sarılmak gördüyseniz:

  • Size baskı kuran veya zorlayan kişilere dikkat edin ya da aynı hatayı başkalarına yapmadığınızdan emin olun.

Rüyada sarı renk çarşaf görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, makam sahibi olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çarşafa sarılmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşafa sarılı bebek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sarı çarşaf görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kendi kabuğuna çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çarşafa sarılmak zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına yorulur.

Rüyada çarşafı görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtık çarşaf görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments