Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk çarşaf görmek

Rüyada sarı renk çarşaf görmek

Rüyada sarı renk çarşaf görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, rızkının sonsuz olacağına yorulur.

Rüyada sarı renk çarşaf gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir,dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada sarı renk çarşaf görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk çarşaf görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çarşafa sarılı bebek görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz çarşafa sarılmak iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı çarşaf görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, ticarette şansının düşeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işaret eder.

Rüyada çarşafa sarılmak iç dünyanızın sakinleşeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına delalet eder.

Rüyada sarı lacivert renk görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada sarı ve pembe renk görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, sağlığının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments