Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz beze sarılı bebek görmek

Rüyada beyaz beze sarılı bebek görmek

Rüyada beyaz beze sarılı bebek görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz beze sarılı bebek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler aşk hayatınızı canlandırabilir.

Rüyada beyaz beze sarılı bebek görmek işlerin çok büyümeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz beze sarılmak toparlanmasının da uzun süreceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek bezesi görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda beze görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet eder.

Rüyada beze yapmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada göğsünde beze görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine inanılır.

Rüyada bacakta beze görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işarettir.

Rüyada boynunda beze görmek çalışkan bir kişi olunacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments