Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çarşafa sarılmak

Rüyada beyaz çarşafa sarılmak

Rüyada beyaz çarşafa sarılmak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çarşafa sarılmak gördüyseniz:

  • Kimseye hakettiğinden fazla değer vermemelisin.

Rüyada beyaz çarşafa sarılı bebek görmek canının ve malının garantide olacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çarşafa sarılmak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, hobilerine eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı çarşaf görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk çarşaf görmek bazı adımlar atacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalettir.

Rüyada çarşafa sarılmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşaf sermek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada asılmış beyaz çarşaf görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, geleceğinizin güzel olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada dantelli beyaz çarşaf görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments