Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf giydiğini görmek

Rüyada çarşaf giydiğini görmek

Rüyada çarşaf giydiğini görmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, sevilen bir kişi olunacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada çarşaf giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmeniz imajınızı kuvvetlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çarşaf giymek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çarşaf giydiğini görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalettir.

Rüyada birinin çarşaf giydiğini görmek yepyeni biri haline geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine alamet eder.

Rüyada çarşaf giymek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada çarşaf giydiğini görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çarşaf giydiğini görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, güzel sözler işiteceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments