Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç beyaz boya görmek

Rüyada saç beyaz boya görmek

Rüyada saç beyaz boya görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, rızkından olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, dinç kalacağına yorulur.

Rüyada saç beyaz boya gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada saç beyaz boya görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına işarettir.

Rüyada saça beyaz boya görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada saçını beyaza boyatmak isteklerin yerine geleceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalettir.

Rüyada saçlarını beyaza boyatmak halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına yorulur.

Rüyada saçı beyaza boyatmak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada boyalı saç görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine yorulur.

Rüyada saçı kızıl renge boyatmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine inanılır.

Rüyada saçını boyatıp kestirmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments