Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bot giymek

Rüyada yeni bot giymek

Rüyada yeni bot giymek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bot giymek gördüyseniz:

  • Üzerinde çok fazla durmayın.

Rüyada yeni bot giydiğini görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bot giymek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, mevki kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yeni bot görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işarettir.

Rüyada yeni botlar görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bot almak rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işarettir.

Rüyada yeni bir bot almak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bot giydiğini görmek dilediği gibi yaşayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kahverengi bot giymek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, bereketin geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments