Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz boşluk görmek

Rüyada beyaz boşluk görmek

Rüyada beyaz boşluk görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz boşluk gördüyseniz:

  • Belli anlaşmanın, düzenlemenin ya da iş birliğinin bozulması bazı amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınız konusunda şüpheye düşmenize neden olabilir.

Rüyada beyaz boşluk görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işarettir.

Rüyada uzay boşluğuna düşmek başarıya giden yollarını açacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşluğa basmak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek rütbe alacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine işarettir.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına alamet eder.

Rüyada bi boşluğa düşmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, endişelerinden kurtulacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, hem de para kaybettireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments