Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda beze görmek

Rüyada vücudunda beze görmek

Rüyada vücudunda beze görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, elinin bollaşacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda beze gördüyseniz:

  • Eğlenceyi işle birleştirmeniz planlarınıza ya da işinize katkısı olabilecek bir kişiyle daha yakın ilişkiler kurmanıza yardım edebilir.

Rüyada vücudunda beze görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek bezesi görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, hayata karşı cesaretleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünde beze görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada bacakta beze görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada koltuk altında beze görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur beze görmek mal edineceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamur bezesi görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beze yemek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments