Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beze yapmak

Rüyada beze yapmak

Rüyada beze yapmak hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada beze yapmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili büyük gelişmeler olabilir.

Rüyada beze yapmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalettir.

Rüyada hamur beze yapmak birçok iş teklifi alınacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamurdan beze yapmak borç batağına düşeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada göğsünde beze görmek hep dua edeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada bacakta beze görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada beze görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafada yağ bezesi görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, helal lokmalar yiyeceğine delalettir.

Rüyada koltuk altında beze görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, işinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments