Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize balık tutmak

Rüyada denize balık tutmak

Rüyada denize balık tutmak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, sosyal konumunun değişeceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, onu doyasıya yaşayacağına, çok günah işleyeceğine delalettir.

Rüyada denize balık tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz.

Rüyada denizde elle balık tutmak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işarettir.

Rüyada denizde elinle balık tutmak yeni yollara girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kenarında balık tutmak büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada açık denizde balık tutmak işini layığı ile yerine getireceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada denizde yüzerken balık tutmak sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin ortasında balık tutmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına rivayet eder.

Rüyada denizde balık tutmak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet eder.

Rüyada dalgalı denizde balık tutmak işlerin kara geçeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments