Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yerine yılan tutmak

Rüyada balık yerine yılan tutmak

Rüyada balık yerine yılan tutmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık yerine yılan tutmak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz bir kimseyi misafir etmek ya da onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada balık yerine yılan tutmak kısmet bolluğu yaşanacağına, büyük başarılar elde edeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yerine geçmek büyük sıkıntıları olmayacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yerine askere gitmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada düşen dişi yerine takmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Rüyada dişi yerine takmak hem hayatının kurtulacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada adağını yerine getirmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yas yerine gitmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, birçok iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yerine gelinlik giymek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments