Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık tutmak ve temizlemek

Rüyada balık tutmak ve temizlemek

Rüyada balık tutmak ve temizlemek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, anne duasının açılacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, malının da eksilmeyeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına işaret eder.

Rüyada balık tutmak ve temizlemek gördüyseniz:

  • Yakında, belli konularda hızla karar vermenizi sağlayabilecek bilgilere ulaşabilirsiniz.

Rüyada balık tutmak ve temizlemek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünden balık tutmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada gölde balık tutmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına tabir olunur.

Rüyada bataklıkta balık tutmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş balık tutmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşınla balık tutmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kuyuda balık tutmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakla balık tutmak rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments