Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı elle tutmak

Rüyada balığı elle tutmak

Rüyada balığı elle tutmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, büyük başarı kazanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada balığı elle tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl amaçlarınızı ya da niyetinizi anlamayabilirler.

Rüyada canlı balığı elle tutmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde elle balık tutmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleriyle balık tutmak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada elinde canlı balık tutmak girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereden elle balık tutmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca inanılır.

Rüyada gölde elle balık tutmak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada balık elle balık tutmak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına alamet eder.

Rüyada elinde balık tutmak helal kazanç elde edeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments