Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet giydiğini gördüyseniz:

  • Romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kötü sözler duylacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada beyaz atlet giymek dertlerin ve sorunların biteceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil atlet giymek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, saadetinin yükseleceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada atleti ters giymek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada erkek atleti giymek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada yeni atlet giymek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kadın atleti giymek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, istediği başarıya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının atletini giymek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments