Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın atleti giymek

Rüyada kadın atleti giymek

Rüyada kadın atleti giymek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada kadın atleti giymek gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri ya da farklı felsefeleri tanımanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeniz hayata daha geniş açıdan bakmanızı, size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi ya da hoşlandığınız şeylerle ilgilenmenizi sağlayabilir.

Rüyada kadın atleti giymek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, planlı ve programlı davranacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın atleti görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü sözler duyacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada atlet giydiğini görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada atleti ters giymek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının atletini giymek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek atleti giymek hane içine ay doğacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına inanılır.

Rüyada beyaz atlet giymek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments