Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek atleti giymek

Rüyada erkek atleti giymek

Rüyada erkek atleti giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek atleti giymek gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada erkek atleti giymek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın atleti giymek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada atlet giydiğini görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada yeşil atlet giymek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına delalettir.

Rüyada kırmızı atlet giymek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet giymek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz atlet giymek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada atleti ters giymek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments