Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni atlet giymek

Rüyada yeni atlet giymek

Rüyada yeni atlet giymek hasret giderileceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada yeni atlet giymek gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Rüyada yeni atlet giymek aşının da çoğalacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni atlet görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, engellerden kurtulacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni atlet almak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı atlet giymek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada atleti ters giymek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada atlet giydirmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil atlet giymek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, planların tutmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments