Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atleti ters giymek

Rüyada atleti ters giymek

Rüyada atleti ters giymek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, zor durumlara düşüleceğine, ekmeğinin de artacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalet eder.

Rüyada atleti ters giymek gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda yapacağınız bir değişiklik hedeflerinize ulaşmanızda da etkili olabilir.

Rüyada atleti ters giymek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, önün açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın atleti giymek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına delalet eder.

Rüyada başkasının atletini giymek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalettir.

Rüyada kırmızı atlet giymek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, kazancında bereketin artacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada atlet giydirmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet giymek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada yeni atlet giymek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kazancın çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments